Отборите на Милан и Наполи тази вечер се изправят един срещу друг на Джузепе

...
Отборите на Милан и Наполи тази вечер се изправят един срещу друг на Джузепе
Коментари Харесай

Милан - Наполи, изненада в състава на Пиоли

Отборите на Милан и Наполи тази вечер се изправят един против различен на „ Джузепе Меаца “ в последния и най-вълнуващ дуел от седмия кръг на Серия " А ".

Домакините от Милан започнаха относително добре новия сезон и се намират на третата позиция в класирането с 14 точки, изпреварени от Аталанта и Наполи само по голова разлика. Те не престават да пазят купата си от предишния сезон, като това е техният първи в действителност сериозен тест от началото на сезона. В досегашните си шест мача в шампионата „ росонерите “ записаха четири победи и две равенства, като за момента са безгрешни на своя стадион, побеждавайки даже градския съперник Интер. В Шампионската лига пък те имат един триумф и едно реми преди конфликтите в Челси. Стефано Пиоли е подхванал изненада в стартовия си състав, залагайки на Раде Крунич като заместител на Рафаел Леао вместо на Алексис Салемакерс, който си остава дясно крило.

Гостите от Наполи стартираха акцията може би по-добре от предстоящото и сходно на своя противник също имат 14 извоювани пункта, само че по-добрата голова разлика им отрежда второто място в подреждането. Мнозина се съмняваха, че отборът ще приключи в топ 4, само че в този момент наподобява, че той във втори следващ сезон ще се бори за Скудетото. В първите си шест турнирни срещи през акцията неаполитанците също записаха четири победи и две ремита, като най-голямата от тях беше тази като посетители на Лацио. Най-значимият триумф обаче беше в ШЛ, където те разрушиха гостуващия Ливърпул с 4:1, а по-късно прегазиха и Рейнджърс в Глазгоу с 3:0.

Милан: Менян, Калабрия, Томори, Ернандес, Тонали, Бенасер, Салемакерс, Де Кетеларе, Крунич, Жиру 

Наполи: Мерет, Ди Лоренцо, Рахмани, Мин-Жае, Руи, Ангиса, Лоботка, Жиелински, Политано, Распадори, Кварацхелия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР